Home > Members > hollisq1923

Profile

Name:hollisq1923
User id:19235
Website:milostnamagie.ovh


Když jste připraveni, potlačte každou ze svíček jeden po druhém, začínající bílým plamenem.

Toto kouzlo bude nejlépe vždy, když budete znovu každou noc v týdnu po dalším měsíci.

Sedněte si na podlaze, zkřížené nohy a plamen před vámi. Zjistěte plamen a čtyřicetkrát krátce dejte toto kouzlo uprostřed noci.

Sex je věc, kterou potřebuji, láska je věc, kterou potřebuji, takže mi dovolte, abych měl styk s (jméno člověka, kterého potřebujete mít sdružení) tak trochu to.

Řekni toto kouzlo 4-5 času, než půjdeš spát, nejdřív ty a člověk, s nímž potřebuješ nějakou asociaci, bude mít sny o sobě. Příznaky: Toto je reprezentativní kouzlo. Udělat dvě blátivé postavy mužského a ženského asi 5 vysokého. Takže dvě loutky země mluví s mladou dámou a samotným mužem a měli byste mu věřit ..

Současně vázat dvě loutky se třemi strunami na lince na hlavní a poslední by měla být málo a parta na středovém shud je dvojnásobná. Potvrďte, že jste získali důležité věci, čas na rituály ... to nejsou velké zvyky. Vyberte si slušné místo (pravděpodobně vaši ložnici) a slušný čas (v noci by bylo vhodné) Ujistěte se, že vás nikdo nerozčiluje .. Nejdříve byste měli položit kruh. Pokud jste novým řemeslníkem, špatně objasněte základní pojmy.

(viz zde)
highscores
GameScoreRank